door: MisjaB

 

Margot Werts terug in Amsterdam

Ze woonde meer dan dertig jaar in Los Angeles, sinds een paar maanden is ze terug en woont in hartje Amsterdam. Margot Werts: “Het is heerlijk om weer terug te zijn. Waar ik vooral van geniet is het feit dat niets omlijnd is. In Amerika wordt alles altijd gepland. In Los Angeles gaat alles per auto. Hier kan ik de deur uit wandelen en zomaar een bekende op straat tegenkomen. Dat heb ik het meest gemist! Elke dag is een verrassing, daar kan ik elk moment van genieten.”

Margot Werts, dit keer als model in Amsterdam voor Zin magazine

Polkadots

Margot heb ik eerder gefotografeerd in haar huis. Vandaag mag ik haar fotograferen en interviewen voor Zin magazine. Margot: “Mijn jurk is een aantal jaren geleden speciaal voor mij gemaakt door een vriendin. Zij maakt o.a. kleding voor films. Mijn oorbellen heb ik gevonden in een klein winkeltje ergens in de 9 straatjes in Amsterdam. Deze klassieke pumps heb ik onlangs gekocht bij Margriet Nannings, ze zijn van A.F. Vandevorst. Het rieten ‘polkadot’ mandje heb ik tijdens mijn laatste reis in Marrakech gekocht.

Margot Werts, dit keer als model in Amsterdam voor Zin magazine

Quote van Margot:

Life is give and take

“Zeker als je ouder wordt moet je goed voor jezelf zorgen. Niet alleen qua huidverzorging, zonder Sunblock SPF50 van ROC en rode lipstick MAC Ruby Woo ga ik de deur niet uit. Maar ook qua kleding. Interesse voor kleding en mode heb ik altijd gehad. In de tijd dat ik als model werkte heb ik natuurlijk ook veel geleerd over styling. Als je ouder wordt moet je ervoor zorgen dat je niet wegvalt in de maatschappij. Een goede kledingkeuze is daarom belangrijk. Maar doe het vooral voor jezelf, je uitstraling is daardoor goed. Dat zorgt vervolgens weer voor de wisselwerking: “Life is give and take”.

Margot Werts, dit keer als model in Amsterdam voor Zin magazine

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief met de beste artikelen.

Anderen bekeken ook:

Pin It on Pinterest

Share This