Moeder & dochter uit ’s Hertogenbosch

Marianne: “Met al onze drie kinderen hebben we een goede band. Maar die van mij met Sarah is heel speciaal.”
Marianne en Sarah | MisjaB.nl

Sinds 11 jaar wonen ze in een soort familie huis in hartje Den Bosch. De winkel van dochterSarah (1975) en zoon Wim, Vintage Room, grenst aan het woonhuis van Marianne (1950) en
haar man. Op die manier kan Marianne ook makkelijk, als het nodig is, even bijspringen. Sarah bewoont met haar dochtertje een deel van het bovenhuis.

Styliste

Het is zo’n huis waar je ogen tekort komt om alles goed te bekijken! Origineel, met smaak en met heel veel gevoel voor details ingericht. Marianne heeft dat, in vrij korte tijd, samen met haar kinderen gefixt.
Marianne: “Ik heb altijd als styliste gewerkt, woningen ingericht en daarnaast diverse projecten opgestart. Dertig jaar geleden bijvoorbeeld de ‘houten ganzen’ en recenter eenbadpakken lijn geïnspireerd op de fifties: ‘Mamma Maria’.
Marianne en Sarah | MisjaB.nlMarianne: “We zijn een hecht gezin en hebben met al onze drie kinderen een heel goede band. Die van mij met Sarah is heel speciaal omdat we er, door complicatiesbij haar geboorte, beiden bijna niet meer waren geweest”.

Sieraden

Marianne en Sarah | MisjaB.nl

“Ik geef niet zoveel om nieuwe kleding. Ik koop ook niet zoveel, maar ik hou erg van sieraden en accessoires. De sieraden zijn cadeautjes van mijn man.

Vintage-room-Den-Bosch | MisjaB.nl

Vintage room, Snellestraat 30 in ’s Hertogenbosch. Vintage Room is een winkel waar je een mix vindt van oud en nieuw en tijdloze klassiekers. Waaronder bijzonder speelgoed. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in Jieldé verlichting.

Meer winkels in Den Bosch vind je hier
vintage: hier