Mario Davidson | MisjaB.nl

Voor Zin magazine fotografeer ik elke maand een uitgesproken vrouw of man die ik op straat tegenkom. Mario Davidson(1963) geboren en getogen Amsterdammer kwam ik tegen tijdens de Fashionweek in Amsterdam. Op weg naar een modeshow waar hij de muziek voor produceerde.

Eigen keuzes

Mario (1963): “Mijn stijl van kleden is niet om op te vallen. Ik heb altijd een alternatieve stijl gehad. Op de middelbare school droeg ik een tijd uitsluitend kleding en schoenen die van m’n opa waren geweest. Donkere jassen, nette broeken. Daar werd ik wel mee gepest en dat was niet altijd leuk. Maar dat heeft me er toch niet van weerhouden om ermee door te gaan. En nog steeds maak ik m’n eigen keuzes. Het gaat erom dat je jezelf er comfortabel in voelt, dat is belangrijk. Nu krijg ik vaak complimenten. Kinderen blijken daarin het meest ontwapenend. Alhoewel mijn dochter van 7 een leren rok, die ik eens aandeed naar een feest, toch een beetje te dol vond.”

Mario Davidson | MisjaB.nl

Passie

“Vanaf m’n achttiende ben ik altijd met muziek bezig geweest. Ik heb ook in een bandje gespeeld. Door studie en later door m’n automatiserings bedrijf was er niet altijd even veel ruimte voor. Maar een jaar of vijftien geleden heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen als producer. Ik produceer voor artiesten, reclame en af en toe voor shows. Mijn muziekstijl past, net als m’n kledingstijl, ook niet in een hokje. Het is popmuziek vanaf de jaren 80, met elektro en singer-song writer invloeden. Het is heel divers, toch is er een bepaalde rode draad en heb ik m’n eigen signatuur. Muziek is m’n grote passie. Ik word er heel gelukkig van.”

Sieraden

Mario Davidson | MisjaB.nl Mario Davidson | MisjaB.nl

“Ik draag altijd sieraden. De meeste koop ik op veilingen, maar ook bij Lippens in Amsterdam. Mijn jasje is uit de speciale Jeremy Scott lijn van Adidas. De broek is van Maisonthefaux. De pet is een vintage exemplaar.

Wil je op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

 

Pin It on Pinterest

Share This