door MisjaB

COVER_1

Masters of LXRY van 7 – 11 december 2018

Onlangs kreeg ik een uitnodging voor Masters of LXRY. Een jaarlijks event, waar ik eerlijk gezegd nog nooit ben geweest. Op de site lees ik: “Dit jaar staat in het teken van design, waarmee de beurs een eerbetoon brengt aan het Nederlands designtalent. Het biedt de bezoekers een unieke kijk in Nederlandse kunst, architectuur, mode en industrieel ontwerp.”

Dat belooft een heel breed aanbod. Naast heel veel bekende en onbekendere merken is er dit jaar ook een stand waar ik in ieder geval in geïnteresseerd ben: 2NDTIME shiny sparkly boutiqueVaste adres van deze winkel is in Doetinchem, maar  nu dus ook een verkooppunt op deze beurs. Bij 2NDTIME kun je terecht (in- en verkoop) voor tweedehands kleding en accessoires in het duurdere segment, denk aan Prada, Valentino, Versace en Isabel Marant.

Label_MoL_witGaatje_2017-640x346 (1)

Hier vind je meer informatie over dit event. Ik ben heel benieuwd en wie weet treffen we elkaar.