Meer kleur op straat, zo te zien wordt het lente

 

Vakil Eelman (1947) woont in Alkmaar en is niet alleen yoga docent, maar is ook fotomodel geworden.

Meer kleur op straat, zo te zien wordt het lente

Roze & Rood

De eerste keer dat ik haar ontmoette vertelde Vakil over haar ontdekking als model. Dat gebeurde rond haar 50ste en ze wordt nog steeds regelmatig gevraagd voor heel verschillende opdrachten. Ik heb haar dit keer gefotografeerd voor Zin magazine, waarvoor ik elke maand een uitgesproken vrouw of man fotografeer en interview. Vakil heeft voor deze gelegenheid een prachtige outfit samengesteld in verschillende tinten roze, gecombineerd met rood.

Mix & Match

Vakil: “Deze jas komt uit India en heb ik destijds gekocht bij Dani in Alkmaar. Ik ben dol op petticoats, deze heb ik er ook gekocht. Daaronder een badpak van Marlies Dekkers. Dat heb ik ooit gekocht op een rommelmarkt voor slechts 5 euro! In deze schoenen staat ‘Sixty Seven made in Bohemia’. Ik heb ze lang geleden gekocht in Deventer. Het diadeem in m’n haar heb ik bij Mevrouw Jansen gekocht, een tweedehands winkel in Alkmaar. Ik bewaar veel en vind het heel erg leuk om te mixen.”

In Zin magazine

Vakil vertelt hierin over haar derde kindje. Meteen na de geboorte was duidelijk dat dit dochtertje het syndroom van Down had. De liefde voor haar was en is er niet minder om.

Meer kleur op straat, zo te zien wordt het lente

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

 

Pin It on Pinterest

Share This