Design, art en food bij de Westergasfabriek

Het is bijna zover, van vrijdag 30 november tot en met 2 december is het in Amsterdam op het Westergasterrein weer tijd voor: Meesterlijk, Design & Ambacht.

Meesterlijk, Design en Ambacht 2018

Nicole Uniquole, op deze foto in blauwe jurk naast Hedy d’Ancona, is initiatiefnemer en curator van dit bijzondere event. Nicole: “Meesterlijk is een bruisende pop-up stad in pocketformaat. Zelfproducerende designers, mode-ontwerpers, foodkunstenaars en vaklieden delen hun passie voor design en ambacht met een groot publiek. Hier vind je de nieuwste collecties handgemaakte, authentieke kwaliteitsproducten. Inspirerende cadeaus voor jezelf of voor de feestdagen. Dare to be different.”

 

Opening

Er is ieder jaar zoveel moois te zien op Meesterlijk. Deelnemers van dit jaar zijn o.a. Art of Blends, Maastricht academy of fine arts, mode ontwerper Michael Barnaart, schoenenontwerper Ike van der Plas en zilversmid Paul Derrez. Het event is geopend vanaf vrijdag 30 november tot en met zondag 2 december, telkens van 12.00 uur tot 18.00 uur. Op 2 verschillende locaties op het Westergasterrein: de Zuiveringshal en het Machinegebouw (incl De Kapel).

Ik kijk ernaar uit, zie ik jou ook?