MisjaB komt naar je toe

MisjaB komt naar je toe

Nu Oog voor Stijl is verschenen heb ik verschillende uitnodigingen gekregen om een presentatie te geven over mijn werk en/of het boek te signeren. Het is heel erg leuk om dit te kunnen doen en ik vind het een geweldige manier om m’n lezers te ontmoeten! Vrouwen – en zeker liefhebbers van kleding – vinden het altijd heerlijk om er met elkaar over te praten. Dat merkte ik ook toen ik de dag na de lancering te gast was bij Zin magazine. Ik heb er een presentatie gegeven en na afloop Oog voor Stijl gesigneerd. Op 27 oktober was ik te gast bij Mevrouw Jansen in Alkmaar tijdens haar jaarlijkse modeshow met uitsluitend tweedehands kleding. Na afloop was er gelegenheid om mijn boek te kopen en te laten signeren.

Programma

Omdat een aantal vrouwen heeft gevraagd of er nog meer signeer sessies volgen geef ik hieronder het (voorlopige) programma voor de komende periode:

7 november Amsterdam Sieraad Art Fair

Tijdens Sieraad Fair van 7 tot 10 november is Oog voor Stijl te koop in de stand van RA Books.
Aansluitend aan de officiële opening op 7 november om 17.00 uur zal ik in de stand van RA books signeren.

12-11 Den Haag

12 november Den Haag Boekhandel Paagman
vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217)
vanaf 19.00 uur geef ik een presentatie, aansluitend is er gelegenheid om te signeren.
De toegang is gratis, wel graag even vooraf aanmelden.

Aanmelden kan vanaf nu via Boekhandel Paagman

16-12 Raalte

Hoe leuk is dat om uitgenodigd te worden door Bruna Raalte om mijn boek te komen signeren. Het is de plaats waar we jarenlang met veel plezier hebben gewoond en waar onze kinderen naar school gingen. Zaterdag 16 december ben ik er vanaf 11.30 uur. Ik hoop veel oude bekenden weer te zien!

26-11 ’s Hertogenbosch

 

 

26 november tijdens Margriet Winter Fair
Voor mij beginnen de feestdagen dit jaar in ieder geval bij de Margriet Winterfair. Ik ben uitgenodigd om op dinsdag 26 november een presentatie te geven over mijn werk én over mijn boek Oog voor stijl. Het is voor mij ook een fantastische gelegenheid om mijn volgers te ontmoeten.

Brabanthallen
Diezekade 2,
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

1-12 Monnickendam

Zondag 1 december ga ik naar de Holy Cat Walk van Vintage Brands in Monnickendam. Holy omdat de modeshow wordt gehouden in de Rooms Katholieke Kerk Nicolaas en Antonius aan het Noordeinde nummer 19 in Monnickendam. Kaarten (à € 10,-) zijn tot uiterlijk 23 november te krijgen bij Vintage Brands, Noordeinde 22, Monnickendam.

3-12 Koffietijd RTL4

Bij Koffietijd was ik te gast samen met stijladviseur Ron Weil, die ik ook voor mijn boek heb gefotografeerd en geïnterviewd. Een heel bijzondere en nieuwe ervaring voor mij. Het is nog (tot 10-12-2019) terug te zien via Koffietijd gemist.

13-12 Rotterdam

Vrijdag 13 december ben ik uitgenodigd door Blick Brillen en Vintage and labels by Hendrikus om mijn boek Oog voor Stijl te signeren. Daarnaast laat vakvrouw Els van Rossen die middag d.m.v. verschillende monturen zien dat je elk montuur kunt dragen dat je mooi vindt. Volgens Els past een rond montuur zeker ook wel bij een rond gezicht. Ik neem m’n camera mee om het vast te leggen en er later een bericht voor op mijn blog van te maken.

15-12 2019 Breda

Op zondag 15 december meet & greet vanaf 14.00 uur bij  Boekhandel Van Kemenade en Hollaers, Ginnekenweg 52/54 in Breda.

25 januari 2020 Amsterdam

Op zaterdag 25 januari ben ik uitgenodigd om bij Carla Mode aan de Middenweg 34 in Amsterdam mijn boek te signeren. Ik ben er vanaf 14.00 uur.

8 februari 2020 Schagen

Op zaterdag 8 februari zal ik bij Mooie Ogen optiek in Schagen signeren vanaf 10.00 uur. In onderstaand filmpje kun je zien dat de etalage in deze stijlvolle winkel er al klaar voor is, Met o.a.foto’s die ik maakte van Ben Akkerman en Francine Heirbaut. Ik neem trouwens ook m’n camera mee, dus als je met bijzondere outfit en montuur gefotografeerd wilt worden… het zou leuk zijn om elkaar te zien!

 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar een van deze evenementen te komen, kun je het boek natuurlijk ook in elke boekhandel in Nederland en België (o.a. Standaard boekwinkels) kopen en / of bestellen.

Een gesigneerd exemplaar is via mij te bestellen. Stuur een mailtje naar: misjabeijers@gmail.com met je naam en adres en ik zorg ervoor dat je het thuis gestuurd krijgt (zonder verzendkosten).

 

Oogvoor Stijl
Unieboek | Het Spectrum
ISBN 978 90 00 36899 0
€ 24,99

Het boek is ook te bestellen via Bol.com (zonder verzendkosten)

Koop bij bol.com

Het is een zogenaamde affliate linkje. Dit betekent dat ik een klein percentage krijg als jij het aanschaft. Geen zorgen, jij betaalt dus geen cent meer!

Ondertussen krijg ik erg veel mooie reacties op het boek:

Een eerlijk, heerlijk boek. Leuk Kerstkado ~ Elly

 

Ik vind het een heerlijk kijk- en inspiratie boek ~ Anneke