Moeder& dochter en moeder & zoon

Moederdag

Nog een beetje ter ere van Moederdag: Lucy Bosscher met haar tweeling: dochter Juliette en zoon Léon (1997) beiden al uitgevlogen. Daarom lukte het niet om de foto’s op één dag te maken. Juliette woont inmiddels in Londen en is eerstejaars student Fashion Management aan The London College of Fashion. Onnodig te vertellen dat zij, net als haar moeder, ook zeer geïnteresseerd is in mode. Léon studeert Werktuigbouwkunde in Delft. Deze foto heb ik gemaakt in Antwerpen, waar moeder en dochter heerlijk samen hebben gewinkeld .

Moeder & dochter en moeder & zoon

Inspiratie

Léon: “Zo rond m’n 16e kreeg ik ook meer interesse in kleding. Ik kijk naar mijn moeder en zus voor inspiratie. Ik ben fan van Margiela en Raf Simons, maar Dries van Noten is mijn favoriete ontwerper. Dus als we samen in Antwerpen zijn, gaan we zeker even in zijn winkel kijken. We winkelen overigens niet zo vaak samen, alleen voor een grote aankoop vraag ik advies aan m’n moeder. De broek die ik aanheb, heb ik samen met een vriend beschilderd. Hij studeert ook werktuigbouwkunde in Delft en is net als ik geïnteresseerd in mode.”

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This