moeder & dochter zijn nu ook collega's

Moeder & dochter en collega’s

Renée Dolman (1940) is niet alleen de moeder, maar sinds een jaar of twee ook een van de collega’s van dochter Irma van Os-Dolman (1964). Irma: “Ik werkte al een paar jaar bij tweedehands en vintage damenskleding winkel Swits in Gorssel. Het werd steeds drukker en mijn baas was daarom op zoek naar extra hulp. Sinds twee jaar springt mijn moeder nu bij, voor en achter de schermen. Het is geweldig om dit samen te doen en te delen”.

Moeder & dochter zijn ook collega's

Creatief

Irma: “Mijn moeder is heel creatief, heeft altijd veel kleding zelf gemaakt en meer dan 10 jaar hoeden ontworpen en gemaakt. Als kind kreeg ik ook altijd het advies om lef te tonen qua kleding keuzes. Om daarin ook vooral zelf te kiezen wat ik mooi vond en bij me paste. En niet met de massa mee te gaan. Daarom is het zo leuk dat we onze gezamenlijke interesse nu ook op deze manier kunnen delen.”

moeder & dochter zijn nu ook collega's

Bezig blijven

Renée: “Ik vind het heerlijk om op deze manier m’n steentje te kunnen bijdragen. Ik geniet van de samenwerking met m’n dochter, maar ook met de andere collega’s. Het is heerlijk om zo bezig te blijven. Zeker met kleding, dat heeft altijd ons beider interesse gehad. Het is altijd verrassend te zien welke mooie spullen er worden ingebracht.”

Het is mooi om deze moeder & dochter samen aan het werk te zien, om (een beetje) jaloers op te worden. Maar ik hoop dat ze er nog heel lang van kunnen genieten!