Mooie Ogen in Schagen

Sharon Couwenhoven (links op de foto), samen met haar zus Anouska bij het bloemstuk dat is gemaakt door hun moeder Trudy. Sharon draagt een bril van Patty Paillette, Anouska een Francis Klein.

Mooie Ogen in Schagen

Sharon Couwenhoven, eigenaar van Mooie Ogen boetiek optiek, nodigde mij een tijdje geleden uit om er mijn boek Oog voor Stijl te presenteren. Eerlijk gezegd kende ik tot voor kort Schagen – ongeveer 20 km ten noorden van Alkmaar – niet zo goed, het blijkt een heel levendige plaats met veel winkels en restaurants. Het team van Mooie Ogen had voorafgaand geweldige etalages gemaakt met royale banieren van verschillende van mijn foto’s uit het boek. “Saaie, brave opticiens zijn er genoeg. Het werd hoog tijd om eens het grote verschil te maken in eenheidsworst optiekland.” aldus de website van Mooie Ogen. Je vindt er bijzondere merken zoals Kuboraum, Patty Paillette, Michel Henau en Francis Klein.

Mooie ogen met opvallende monturen

Feest van herkenning

Sharon kondigde vooraf aan dat het een feestje zou worden en dat werd het!  Met vrouwen en mannen, uit het hele land, die allemaal – net zoals ik – een voorliefde hebben voor bijzondere monturen. Voor brillen die gezien mogen worden. Laat je inspireren door al deze fantastische brillen en zonnebrillen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Voor mij was het ook feestje: ik heb veel inspiratie opgedaan voor een nieuw montuur, het was heerlijk om iedereen te kunnen fotograferen en natuurlijk fijn om Oog voor Stijl te sigeneren.

Mooie Ogen in Schagen

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het boek?

Het is te bestellen via Bol.com

Koop bij bol.com

Oog voor Stijl
Unieboek | Het Spectrum
ISBN 978 90 00 36899 0
€ 24,99