woth-_-misjab-nl-img_4893

Een nieuw magazine vol ‘wonderful things’

Internet is voor veel dingen een uitkomst, ik volg heel graag allerlei mode, interieur en design blogs. Maar op dit gebied gaat er voor mij toch (bijna) niets boven een mooi tijdschrift! Het is zo lekker om daar doorheen te bladeren en je te laten inspireren. Ik koop ze dan ook graag en vooral de interieurbladen bewaar ik. Ik vind het heerlijk om daar na verloop van tijd weer eens doorheen te bladeren, op zoek naar inspiratie (bovendien vormen ze bij elkaar een mooi bijzettafeltje bij m’n leesstoel). Ik ben dan ook heel blij met het nieuwste desgn tijdschrift WOTH, het wonderful things magazine. Gemaakt door Mary Hessing, voormalig hoofdredacteur van EH&Interieur en More Than Classic, in samenwerking met een team van ervaren bladenmakers. Een blad van, voor en over design liefhebbers. Spannend om zo’n eerste nummer uit het folie te pakken.

woth-_-misjab-nl

Portretten

Het is een tijdschrift met nieuws over design, interviews met ontwerpers, mode en reizen en meer ‘wonderful things’. In dit nummer o.a. vijf portretten van ‘paradijsvogels uit de creatieve industrie’ waaronder fotograaf Ellie Uyttenbroek. Bekend van het boek Exactitudes dat ze samen met fotograaf Ari Versluis maakte. Zij fotografeerden over de hele wereld mensen met een overeenkomstige kledingstijl. Begrijpelijk dat ik dat interview, met als titel ‘oog voor stijl’ (!) als eerste heb gelezen.

exactitudes_02

foto uit het boek Exactitudes van Ellie Uyttenbroek en Ari Versluis

Binnenkijkers

Niks heerlijker dan ‘binnenkijkers’ in een woontijdschrift. Een geweldige manier om inspiratie op te doen. In dit eerste nummer een inkijkje in het huis van de oprichters van WOTH: Mary Hessing en Toon Lauwen. Ze wonen in een voormalige melkfabriek in de Haagse binnenstad. Een groot huis met ruimte genoeg om hun indrukwekkende collectie design en kunst een plek te geven. En een kijkje in het bijzondere huis van kunstenaar Ton of Holland, in het Haagse Zeeheldenkwartier. Het is een statig pand, dat van boven tot beneden gevuld is met kunst. Ton kleedt zich ook altijd heel bijzonder, ik heb hem daarom al vaker voor mijn blog gefotografeerd. Dat maakt het nog leuker om nu de prachtige reportage van zijn huis te zien.

woth-_-misjab-nl

woth-_-misjab-nl-img_4883

Aanwinst

Voor mij is WOTH is echt een aanwinst op de Nederlandse interieur tijdschriften markt. Het verschijnt 6 keer per jaar, ik verheug me nu al op nummer 2 !

 

Wil je op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

[mc4wp_form id=”19136″]