NOA Vintage in Den Bosch, op een bijzondere plek

 

Vintage op een bijzondere plek

Onlangs was ik voor een andere afspraak in Den Bosch. Een mooie gelegenheid om het te combineren met een bezoek aan NOA Vintage, een winkel die al een tijdje op mijn lijstje stond. Om er te komen moet je er wel iets voor over hebben, tenminste als je, zoals ik, met het openbaar vervoer reist. De winkel zit buiten het centrum op een industrie terrein. Maar je fietst er binnen 10 minuten naar toe. Het is een mooie, smaakvol ingerichte winkel, met een gezellige grote tafel in het midden. Waar ik een heerlijke koffie kreeg aangeboden.

NOA

Eigenaresse Nicole Sips is een jaar of 2 geleden gestart. Nicole: “Dit is mijn eerste winkel. Het is begonnen als een soort grap. Ik ging m’n eigen verzameling kleding verkopen in een garage, daar was zóveel belangstelling voor. Het leken wel ‘de dolle dwaze dagen’ van de Bijenkorf. Daarom durfde ik de stap te wagen om een eigen winkel te beginnen. Iets wat ik altijd al graag wilde. Ik ben 3 dagen per week geopend* en verder op afspraak, ook voor groepjes.”

NOA Vintage in Den Bosch, op een bijzondere plek

Chanel en meer

Naast de duurdere merken tweedehands kleding, verkoopt NOA ook schoenen, tassen, hoeden  en andere accessoires. Zoals de armbandjes op de foto. Hét topstuk is op dit moment deze originele Chanel tas. Nicole haalt ‘m op verzoek even uit de vitrine, een prachtig exemplaar, met binnenin de origine foudraal.

NOA Vintage in Den Bosch, op een bijzondere plek

Ik zag, naast veel andere mooie dingen, dit vest in een bijzondere kleur groen. Leuk om even te passen. Gemaakt van zuiver mohair, maar daardoor ook (voorlopig) iets te warm.

NOA Vintage in Den Bosch, op een bijzondere plek

*NOA Vintage zit aan de Rietveldenweg 49a in Den Bosch. Op woensdag, donderdag en vrijdag is de winkel geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Daarnaast iedere 1e zaterdag van de maand van 12.00 tot 16.00. En op afspraak.

NOA Vintage in Den Bosch, op een bijzondere plek

NOA Vintage
Rietveldenweg 49A,
5222 AP ‘s-Hertogenbosch

Meer tweedehands en vintage winkels vind je hier

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This