Object Rotterdam

Tijdens Rotterdam Art Week 2022 (18-22 mei) zijn de collecties van Rotterdamse sieradenontwerpers te zien bij OBJECT. Van 19 tot en met 22 mei presenteren dertig  sieraadontwerpers en studenten Ad Arts & Crafts, richting sieraadvormgeving van de Hogerschool Rotterdam hier hun collecties. Daarnaast hebben al deze deelnemers – speciaal voor deze gelegenheid – een mannensieraad ontworpen. Dit alles is te zien op de beurs OBJECT in het HAKA gebouw in het M4H gebied in Rotterdam.

Programma

Op het bankgebouw van Van Lanschot aan de Westersingel wordt elke avond een beeldpresentatie geprojecteerd, met dansers van House of Urban Arts die de sieraden van de ontwerpers dragen. Choreograaf Indirah Tauwnaar en filmmaker Luwi Clarinda. Het personeel van restaurant Renilde in Depot Boijmans van Beuningen draagt sieraden van de ontwerpers.

Het lezingenprogramma over het mannensieraad bij PHOEBUS• Rotterdam op 19 en 21 mei om 19.45 uur wordt verzorgd door Liesbeth den Besten, Suzanne van Leeuwen, Gary Symor en Iwan Klein. De entree is gratis, graag wel reserveren via kvanpaassen@upcmail.nl Meer informatie op de website Jewel Rotterdam

Sieraden staan weer volop in de belangstelling! Zo ook in Amsterdam, waar van 26-29 mei 2022 de Sieraad Art Fair wordt georganiseerd.

Pin It on Pinterest

Share This