Elegant op straat in Kopenhagen | MisjaB.nl

Hoedje

Jytte Knudsen (1942) ontmoette ik afgelopen juni in Kopenhagen. Ze liep in de binnenstad, samen met haar zoon. Het eerste dat me opviel was haar hoedje. En dat ze toch elegant liep op een plein met keien, terwijl ze sandaaltjes droeg. Een hele kunst.

Elegant op straat in Kopenhagen | MisjaB.nl

Genieten

Jytte: “Ik hou van kleding, maar ben er tegelijkertijd niet heel erg mee bezig. Het is niet zo belangrijk voor me. Accessoires vind ik leuk, zoals dit hoedje. De outfit van vandaag heb ik gekozen vanwege het weer, een niet al te warme dag, nog geen echt zomerse dag. De jas en het shirt dat ik draag zijn van Samsøe & Samsøe“. (een Scandinavisch merk). Over mijn leeftijd denk ik nooit zo na, ik geniet nog steeds, zoals vandaag met m’n zoon, dat vind ik belangrijk!”

Elegant op straat in Kopenhagen | MisjaB.nl

Mocht je binnenkort in Kopenhagen zijn: op 14 oktober 2016 is er de jaarlijkse Cultuurnacht (Kulturnatten). Winkels, theaters en musea zijn lang open en er zijn optredens in de hele stad. Meer info daarover vind je hier

 

Meer over Kopenhagen vind je hier en meer over de mooiste vintage winkels van die stad vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This