Haagse Hoedenshow

Details van de Miljoenen nota lekken in Den Haag steevast een paar dagen voor de Derde dinsdag in september uit. Dan kunnen we met de hoeden show ook wel eerder beginnen, hebben de organisatoren van de Prinsjes Hatwalk waarschijnlijk gedacht. Een goed plan, zaterdag was in ieder geval wat het weer betreft een uitstekende keuze. Het Lange Voorhout was het podium voor de Prinsjes Hatwalk 2016, geen prinsje gezien trouwens, maar wel prachtige vrouwen, en een enkele man.

Hoedjesdag in Amsterdam in de OBA

Op Prinsjesdag wordt in Amsterdam traditie getrouw een Hoedjesdag georganiseerd door de Openbare Bibliotheek. Vanaf 11.00 uur showen modellen, personeelsleden van de OBA en studenten van de afdeling mode van het ROC hoeden van Collectief Wij4en, Irmgard Gilds en ontwerpen van tweedejaarsstudenten van Marga van der Bos van Hoofdzaak Hoed.

Alle hoeden welkom

Zet een hoed op, kom kijken en doe na afloop mee aan het fotomoment op het bordes rond 12:00 uur. Aansluitend is er koffie met Haagse bluf in restaurant La Place. De mooiste creaties worden door de jury beloond tijdens de prijsuitreiking op de 7e etage.

 

Troonrede

Het gaat deze dag uiteraard om de politiek in Den Haag. Ook daaraan is gedacht: vanaf 13.00 uur wordt de troonrede live vertoond in het OBA Theater.

Zie ik je dinsdag ook? Wie weet kan ik je (met hoed) fotograferen.

 

Wil je op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

[mc4wp_form id=”19136″]