Renée van den Berg - Ambition&Fashion

“Je bent nooit te oud om er stijlvol uit te zien….”

Renée van den Berg geeft persoonlijk en zakelijk kledingadvies aan vrouwen én mannen. Op haar website Ambition &Fashion staat: “Ik deel graag mijn tips & tricks”, wij kunnen er ook van profiteren, hieronder een paar van haar uitspraken:
Verzorg jezelf goed. Kies de juiste kleding, want kleding ondersteunt je persoonlijkheid.
Durf te kiezen voor kleur, dat maakt je kleurrijk! Als je ouder wordt verandert de teint van je huid en maakt zwart vaak hard. Als alternatief kun je beter kiezen voor donkerblauw.”

Renée van den Berg - Ambition&Fashion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slingers

“Mijn stijl kun je het best omschrijven als ‘shabby chic’. Deze bontjas (zilvervos en jaren geleden hartje zomer gekocht in Italië) heb ik mezelf cadeau gegeven. De bontmuts is van Pauw. Ik ben van mening dat je in het leven zelf de slingers moet ophangen. Dat doe ik dan ook zo nu en dan. En als iemand ze eraf haalt, hang je ze gewoon weer op! De broek en trui zijn ook van Pauw.

Renée van den Berg - Ambition&Fashion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Mijn haar laat ik grijs worden, als alternatief kan een coupe soleil. Geverfd is geen optie vor mij, ik vind dat het vaak zo hard maakt. Ik heb áltijd rode lipstick op. Ruby Woo van MAC is m’n favoriete kleur, als basis gebruik ik Maybelline 24 color. Als ik het ’s morgens heb opgebracht heb ik er bijna geen omkijken meer naar. Voor mijn huid gebruik ik uitsluitend producten van de HEMA. Naar mijn mening kun je in plaats van dure cosmetica beter je geld uitgeven aan mooie kleding.”

Renée van den Berg - Ambition&Fashion

Renée van den Berg - Ambition&Fashion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“De tas is van Ralph Lauren, de armbanden heb ik in India gekocht en de shwal is van Kenzo.”

Renée van den Berg - Ambition&Fashion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“De stenen van mijn oorbellen heb ik in Egypte gekocht, ik heb er door BLGK edelsmeden in Amsterdam hangers van laten maken.”

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief met de beste artikelen.

[mc4wp_form id=”19136″]