Renée van den Berg Tap | MisjaB.nl

Ambitie

Renée van den Berg Tap (1946)  is kleding adviseur, ze runt Ambition&Fashion. Je kunt bij haar terecht voor restyling van je privé en/of zakelijke garderobe. Of voor een advies om je te kleden voor een bijzondere gelegenheid, denk aan een trouwerij, een gala of andere feestelijke gelegenheid. 

Renee van den Berg Tap | MisjaB.nl

Slingers

Renée: “Lekker blijven werken, dat is mijn ambitie. Ik zou helemaal geen leuke vrouw zijn als ik niet meer zou werken. Bovendien kan ik me daardoor dingen permitteren die ik me anders niet zou kunnen veroorloven. Onlangs ben ik gevraagd voor een nieuwe klus als stylist/kleding­ adviseur bij een groot bedrijf. Als er iets op mijn pad komt dat inte­ressant is, pak ik het op, dat blijf ik doen. Je moet tenslotte zelf de slingers ophangen. Op deze manier hoop ik plezierig oud te worden.”.

Renée van den Berg Tap

Durf!

“Voor je kleding moet je soms ook uit je comfortzone. Doe maar niet altijd gewoon, kies eens iets heel anders, durf!  Daar word je zelf blij van. Bovendien genieten mensen om je heen er ook van. Denk vooral niet dat je snel overdressed bent. Verrassende combinaties maken is ook een manier. Contrasten in kleur kunnen verrassend zijn, maar ook combineren met verschillende materialen en texturen. Denk aan zijde met leer, of een zijden rok met een eenvoudige trui. Ik adviseer altijd om iets alleen te kopen als het er goed uitziet. Iets wat er goedkoop uitziet moet je niet kopen. Het gaat overigens niet om het merk.”

Renee van den Berg Tap | MisjaB.nl

“Toen ik deze groene jas zag, wist ik meteen dat ik ‘m graag willde hebben: hij is van het merk Harris Wharf London. De spijkerbroek is van Gbrand, beiden via Pauw.”

Diadeem

“Ik heb er heel veel van en draag ze al jaren. Ik vind ze overal, op de markt, in Parijs. Ik denk dat ik inmiddels wel 40 diademen heb. Ik heb een manier gevonden waardoor ze altijd goed blijven zitten: ik plak aan de binnenkant een stukje klittenband.”

“Schoenen: Gucci, netkousen van de markt, tas van het Belgische merk Delvaux.. De armbanden heb ik in India gekocht. Van de kralen heb ik een ketting laten rijgen. De oorbellen zijn barok parels via Lyppens.”

Renee van den Berg Tap | MisjaB.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

[mc4wp_form id=”19136″]