Sieraad Art Fair Westergasfabriek

Het is weer bijna tijd voor hét jaarlijkse sieraden event: Sieraad Art Fair. Ook dit jaar wordt de Westergasfabriek in Amsterdam – inmiddels voor de 18e keer – voor vier dagen omgetoverd voor een walhalla voor liefhebbers van sieraden. De centrale tentoonstelling is dit jaar gewijd aan de vorig jaar overleden sieraden promotor en kenner Marian Unger. Er zijn dagelijks twee lezingen met na afloop uiteraard gelegenheid om vragen te stellen.

Beurs

Naast de lezingen en de tentoonstelling, worden er natuurlijk ook sieraden te koop aangeboden. Van ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland. Maar ook de Vakschool Edelsmeden is met verschillende leerlingen present. Ook dit jaar zullen Marion Pannekoek en Jan Kerkstra van The Jewelry Story er weer zijn. Zij ontwerpen en maken niet alleen sieraden, maar hun eigen – smaakvolle – stand. Ben benieuwd wat ze er dit jaar voor bedacht hebben.

Foto’s Drag Power

Miss Patty Pam-Pam Foto: Misja Beijers

RA Books is tijdens Sieraad Art Fair aanwezig met boeken (over sieraden). In deze stand wordt ook de tentoonstelling DRAG POWER* aangekondigd met foto’s van drags en hun sieraden, gefotografeerd door… Misja Beijers. Daarbij zijn sieraden te zien van dragqueen Miss Patty Pam-Pam,

*De tentoonstelling: Drag Power, Gender, Pride & glamour is vanaf 3 november te zien in het CODA Museum in Apeldoorn.

Boek Oog voor Stijl

Paul Derrez van RA Books heeft mij uitgenodigd om op 7 november na de officiële opening om 17.00 uur, mijn boek te signeren in de stand van RA Books.

MisjaB komt naar je toe

Wie weet treffen we elkaar!

SIERAAD ART FAIR
Gashouder Westergas
Klönneplein 1
1014 DD Amsterdam