Sieraad Art Fair

 

Sieraad Art Fair in de Westergasfabriek

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik geniet er enorm van dat er weer zoveel georganiseerd wordt én dat we er naartoe kunnen. Zoals de Sieraad Art Fair. Een event dat we ook twee jaar hebben moeten missen. Maar op 26-27-28 en 29 mei kunnen liefhebbers weer hun hart ophalen in de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam.

“SIERAAD Art Fair, het eerste en enige specifiek op sieraadvormgeving en sieraadkunst gerichte presentatieplatform voor de professioneel opgeleide sieraadkunstenaar. Met een zeer internationaal deelnemersaanbod. Waardoor de meest veelzijdige en verrassende vormen van sieraadkunst  te zien en te koop zijn. SAF is het enige platform in Nederland waar professionele hedendaagse sieraadvormgevers uit binnen- en buitenland hun handgemaakte werk direct en zelf aan de man brengen. SAF wordt ook deze editie weer opgeluisterd door speciale events en spraakmakende presentaties.

Daar ‘waar kunstdraagbaar wordt’. Meer dan ca.126 ontwerpers, uit alle delen van de wereld bijeen in de Gashouder. Ontwerpers die u alles kunnen vertellen over de sieraden die ze hebben gemaakt. Kijken, passen en kopen. Geniet van heerlijke koffie, glas wijn, een prachtdag uit.”

Sieraad Art Fair

Expositie

Net zoals in 2015 zullen er ook dit jaar foto’s van mij te zien zijn tijdens de Sieraad Art Fair in de Westergasfabriek. In 2021 bestond Pride Amsterdam 25 jaar. Ter gelegenheid daarvan organiseerde sieraadontwerper Paul Derrez het project PRIDE POWER. Daarvoor nodigden hij mensen op straat in Amsterdam en Zandvoort uit een door Paul gemaakte Regenboog ketting met trots te dragen. Ik maakte de foto’s. Het resultaat is in boekvorm verschenen. Ik ben er trots op te vermelden dat nu ook op de SAF een aantal van deze foto’s te zien zijn.

 

Je kunt nu al online tickets bestellen via: https://www.sieraadartfair.com/visitors/