Snelle kiekjes op straat in Málaga

Ook op vakantie is het leuk om mensen te spotten, dit keer in Málaga. Het is jammer genoeg niet het warme voorjaarsweer waar ik op hoopte. Het is er wel zonnig, maar de wind is koud, dat is natuurlijk ook van invloed op de kleding van de mensen op straat. Deze dame viel me op door haar leuke bril, flared jeans en het groen van haar jas.

Snelle kiekjes op straat in Málaga | MisjaB.nl

Spaans

Snelle kiekjes op straat in Málaga | MisjaB.nl

Deze dame viel op door haar grote hoed, zij is het type vrouw dat je veel ziet in Spanje.

Snelle kiekjes op straat in Málaga | MisjaB.nl

Op een van de weinige ochtenden dat het echt lekker warm was, zag ik deze zonnige dame, ook qua kleding helemaal passend in deze stad.

Snelle kiekjes op straat in Málaga | MisjaB.nl

Allebei een leuke hoed op en luisterend met open mond. Het was vast een heel boeiend verhaal….

MisjaB.nlIMG_0142

Stylish in grijs. Ook dat is Málaga.

MisjaB.nlIMG_0152

MisjaB.nlIMG_0151

De toeristen in Málaga waren over het algemeen nog het meest luchtig gekleed. De eigen inwoners hebbn hun jassen, met of zonder bontkraag, nog niet opgeborgen. En niet te vergeten hun warme schoenen.

MisjaB.nlIMG_0169

Wat me opviel In Málaga waren de vrouwelijke medewerkers in de plantsoenendienst en vrouwen die de gemeentelijke zitbanken een nieuwe lik verf gaven. Dit portret maakte ik van een van de straatvegers. Het leuke vind ik dat deze vrouw zich ook mooi opmaakt voordat ze aan het werk gaat.

MisjaB.nlIMG_0178

In de geboortestad van Pablo Picasso is er niet alleen een museum gewijd aan zijn kunst. Op het Plaza de la Merced zit The Fundación Picasso. Zij beheren de nalatenschap van deze legendarische kunstenaar. Bij de ingang ervan hebben we deze foto gemaakt.

Snelle kiekjes op straat in Málaga | MisjaB.nl

Het hoogtepunt van mijn bezoek aan Målaga was de ontmoeting met style blogger Mis Papelicos. We hebben elkaar leren kennen via Instagram. Een fantastische gelegenheid om deze fashionista ‘live’ te ontmoeten. Ze heeft mij meegenomen naar de leukste wijnbar van de stad: Antigua casa de Guardia Voor een lunch naar La Taberna del Pintxo, ’the place to be’ voor tapas. En naar de bijzondere vintage winkel @Mathiusmarvelousshop van haar dochter. Uiteraard heeft ze me alles verteld over haar liefde voor fashion. Daarover binnenkort meer op mijn blog én in Zin magazine.

snelle kiekjes op straat in Málaga | MisjaB.nl

Snelle kiekjes op straat in Málaga | MisjaB.nl

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This