snelle kiekjes tijdens de KunstRAI in Amsterdam

KunstRAI 2018

April is bij uitstek de maand van (kunst) beurzen. Zoals de jaarlijkse KunstRAI in Amsterdam. Dit jaar had ik nog een extra reden om juist naar deze beurs te gaan: bij de stand van Galerie RA waren ook acht foto’s van mij te zien. Ik maakte deze eerder in opdracht van deze galerie. Twaalf vrouwen en mannen op straat gefotografeerd, allemaal dragen ze een bijzonder sieraad van verschillende ontwerpers.

snelle kiekjes tijdens de KunstRAI in Amsterdam

 

Snelle kiekjes van bezoekers

snelle kiekjes tijdens de KunstRAI in Amsterdam

Uiteraard heb ik ook een aantal bezoekers gefotografeerd. Zoals Brigitte Drost. Brigitte is arts én heeft de Kunstakademie afgerond. Nu combineert ze e.e.a. Ze heeft haar eigen kliniek voor medische en estetische dermatografie en injectables in Den Haag. Daarnaast is zij o.a. verbonden aan het Anthony van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. Ze heeft een uitgesproken smaak, waar ik bij gelegenheid graag nog eens met haar over wil praten. Op deze foto draagt ze een donkerblauwe salopette, gecombineerd met een Chanel jasje, een baret en opvallende Dior handtas. Brigitte: “Ik ben altijd gek op mode geweest. Ik hou van bijzondere en opvallende kleding. Nu ik ouder word vind ik het een uitdaging om er nog steeds goed uit te zien, maar de grens of iets niet té jeugdig is vind ik soms lastig.”

snelle kiekjes tijdens de KunstRAI in Amsterdam

snelle kiekjes tijdens de KunstRAI in Amsterdam

Deze man wilde niet met z’n gezicht op de foto, maar ik mocht z’n bijzondere broek wel vastleggen.

snelle kiekjes tijdens de KunstRAI in Amsterdam.

Monique van den Leuvert, werkt als zelfstandig HR project en interim manager. Monique houdt van opvallende sieraden, dit collier is gemaakt door de Duitse ontwerpster Samira Götz, gekocht bij Galerie Rob Koudijs.

Snelle kiekjes tijdens KunstRAI Amsterdam

Snelle kiekjes tijdens KunstRAI Amsterdam

Snelle kiekjes tijdens KunstRAI Amsterdam

Snelle kiekjes tijdens KunstRAI Amsterdam

Deze man was in gezelschap van een charmante dame, maar zij wilde niet op de foto…

Snelle kiekjes tijdens KunstRAI Amsterdam

Tot slot een bekende, Marjo van der Linden.Marjo: “Ik zit te wachten op m’n zoon, we gaan samen kunst kijken. Toevallig heb ik nu wéér m’n rode jas aan…”

 

Hier en hier kun je de foto’s van de KunstRAI 2017 bekijken.