street-style-sieraad-art-fair-2016| Misjab.nl

 

Sieraden in Amsterdam

Het was dit jaar een bijzondere, want 15e, editie van Sieraad Art Fair. Van de vele bezoekers heb ik er een aantal gefotografeerd. Sommige met hun nieuwe aanwinst. Hieronder een selectie van de snelle street style kiekjes die ik maakte.

Daniela Boni, woont zowel in Turijn als in London. Ze was even op bezoek in Amsterdam, speciaal voor deze beurs. Daniela ontwerpt zelf ook sieraden, op deze foto draagt ze haar nieuwe aanwinst, een broche van Christine Jalio, een sieraden ontwerpster uit Finland. Haar jasje is van Antik Batik uit Parijs, zonnebril van Moschino. 

Francine Heirbaut en haar man Eric, kwamen speciaal uit Antwerpen voor de beurs. Francine heeft er een ring gekocht van de Italiaanse ontwerpster Laura Volpi. Haar opvallende, rode jas is een ontwerp van Ann Demeulemeester.

Tineke (1940) viel me op door haar geweldige pet in combinatie met het jasje en de ketting. Ik heb haar trouwens wel over moeten halen om voor me te poseren, ik ben blij dat ze overstag is gegaan. Het jasje is van ML Collections, de pet van Bronté, ketting van Armani en het tasje van Tommy Hilfiger.

Twee vriendinnen: Joke in een jas van Max Mara en Trude in een Burburry, ze dragen allebei prachtige sieraden.