Sherill: “Kleding is voor mij Spielerei, een beetje de clown uithangen,…>…willen weten of anderen verder (willen kijken) dan die buitenkant! Beauty is only skin deep. En kleding is maar een “dingetje”. Het is niet zo belangrijk voor mij.
Belangrijker is: WIE is de MENSCH achter die kledij?

Sherill

“Mijn favoriete kleurcombinatie is rood/zwart. Maar vandaag ga ik als ‘Sponge Bob’s wife’ door het leven.”

portret Sherill

“Een collega zei ooit voor de grap: “Van een vuilniszak zou je nog een prachtige outfit kunnen maken.” Voorwaar een uitdaging, ik heb het nog niet uitgeprobeerd. “

“Ik heb gewerkt als secretaresse van een hoogleraar aan de UvA (medische faculteit). Later heb ik congressen georganiseerd in het kader van het PAOG (post academisch onderwijs geneeskunde) in het AMC en aan de VU. Maar in 1995 ben ik afgekeurd vanwege reuma.
Ik ben erg blij dat ik daarna, ondanks (of misschien wel dankzij) mijn handicap, in de arty kitsch/kitschy art ben terecht gekomen: ik maak ‘beelden’ van textiel verharder en later ben ik gaan boetseren. Het is genieten dat dit na mijn 60e nog mag gebeuren!

- STICKER -volcano lady -4ling_3whites-SML3

Pin It on Pinterest

Share This