en ze hebben alledrie een blog….>>

..hoe bijzonder is dat!
Mag ik jullie voorstellen: (l) Sylvia heeft het succesvolle blog 40+style, Greetje maakt No Fear of Fashion en Anja is the Curly Travellor.

Ze zijn alle drie geboren in Nederland. Sylvia woont nu in Singapore, Anja wisselt het wonen in Singapore af met Haarlem en Greetje woont in Haarlem.
Greetje was al bevriend met Anja toen Sylvia en Anja elkaar ontmoetten in  Singapore. Nu zijn ze alle drie bevriend en tenminste twee keer per jaar ontmoeten ze elkaar Haarlem (centrum van de wereld).
Sylvia and Greetje hebben (bijna) dezelfde smaak wat kleding betreft. Anja wijkt daarvan af, zoals ze zelf zegt: “Ik ben de ‘cheapo’ van de groep. Kleding van H&M valt binnen mijn budget”.

mbIMG_4937

Sylvia

Sylvia: “Dit is mijn nieuwe jas. Het is m’n eerste item van Diana von Furstenburg. Ik kan het in Singapore niet dragen (te warm), dus de jas laat ik in Nederland, Greetje mag ‘m ondertussen lenen. Ik koop niet zoveel, mijn favoriete merk is In Good Company. Ik hou ervan om tijdens de uitverkoop in Nederland mooie spullen te kopen, Het is moeilijk voor mij om veel geld aan één item uit te geven.

Sylvia actie

Mijn stijl is het best te omschrijven als minimalistisch, voor mij geldt less=more. Ik hou erg van   a-symmetrie en grafische prints”. Topje: All dressed up. Schoenen: Lisa Tucci.

Sylvia

….er moet ook gewerkt worden.

jasje Greetje

Greetje: “Dit zijden jasje heb ik laten maken. Ik laat vaker dingen (ver)maken. Het blijft altijd wel een beetje tricky, je weet niet of het wordt wat je ervan verwacht. Ik heb eens een bloemenjurk laten maken, dat was niet zo’n succes. Een koker rok kan bijvoorbeeld wel heel goed, daar kun je je geen buil aan vallen.”

Greetje

“Mijn stijl omschrijf ik als ‘Casual modern met een klassiek statement’, zoals een opvallende ketting, Het is jammer dat ik te vaak statements koop die dan weer nét niet met elkaar combineren. Bij mij gaat begeerte voor geld”. Broek: 7 For all Mankind. Schoenen: Michael by Michael Kors.

Anja

Anja: “Ik koop veel en ik ben van kleuren en patronen. Voor mij geldt: more=more.” Schoenen: Diesel. Broek: For Ever 21. Blouse: Didi.

Anja portret

Tja, met zo’n prachtige haardos is er ook maar één naam passend voor je blog: Curly Travellor

it's-all-in-the-detail

It’s all in the details…

 

Pin It on Pinterest

Share This