M&A

Marianne & Anna en hun verschillende stijl

Marianne: “Kleding verbindt, ook als je totaal verschillende stijlen hebt. Door onze kleding hebben Anna en ik elkaar ontmoet. Hoewel onze kledingsmaak totaal verschillend is, hebben we elkaar door onze eigen stijl wel ontmoet. Anna koopt en ik maak m’n kleding zelf. Het is het verlengde van m’n andere kunstuitingen, het is beeldend en altijd kleurrijk.”

 

mbMarianne

Marianne: “Deze jurk heb ik, uiteraard, ook zelf gemaakt. Het was m’n bruidsjurk toen ik voor de tweede keer trouwde. Oorspronkelijk een lang model, maar ik heb er inmiddels een korte versie van gemaakt.”

tas Marianne

Marianne Grootenboer is beeldend kunstenaar en dichter. Onlangs is haar nieuwste boek verschenen: ‘Van toen en nu en héél misschien ook morgen’. Een prachtig boek, met teksten, collages en tekeningen van haar hand!

Anna

Anna

Anna Paans is journalist, werkt voor o.a. Trouw en AD. Daarnaast werkt ze als vrijwilliger voor ‘De Verhalentuin’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tweedehands

Anna

“Dit pak heb ik via een winkel met tweedehands kleding, waar ik vaker kom. Toen het werd ingebracht dacht de eigenaresse meteen aan mij. Het is een eenvoudig zwart katoenen broekpak, de witte verfstrepen maken het heel bijzonder!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna

“Deze kleurrijke ketting heb ik voor m’n verjaardag gekregen van Marianne”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna

Het hondje loopt, met z’n baasje, toevallig langs als we foto’s maken. Anna wil het  heel graag even oppakken. Ze vinden elkaar.

Anna en Marianne

 

 

Pin It on Pinterest

Share This