straatfotografie MisjaB

 

Welkom op mijn blog! 

Mijn naam is Misja Beijers (1952), ik woon in Haarlem en voor MisjaB.nl maak ik foto’s van iéts oudere vrouwen en mannen die ik op straat tegenkom. Vrouwen en mannen die er goed gekleed en stijlvol uitzien. En zich met hun uitgesproken kledingstijl durven laten zien. Ik fotografeer niet alleen in Nederland, ook bijvoorbeeld in Antwerpen, Parijs en New York. Of elke andere plaats waar ik ben, ook tijdens vakanties. Dit doe ik zowel voor mijn eigen blog als in opdracht. Zoals ook bijvoorbeeld voor het tijdschrift Zin.

Er modieus, hip en sprankelend uitzien is naar mijn idee niet alleen weggelegd voor jongeren. Met deze foto’s wil ik laten zien dat je er, juist als je geen achttien meer bent, stijlvol uit kunt zien.

Voor mij is niets inspirerender dan door een stad te lopen en stijlvolle, originele mensen te spotten. Vervolgens wil ik ze natuurlijk graag fotograferen. Het levert bijzondere ontmoetingen en verhalen op. Bovendien ontdek ik in de verschillende plaatsen leuke en bijzondere winkels, (ook tweedehands en vintage) en adressen om te eten en te overnachten. Je vindt deze onder de kop SHOPPING.

Veel van mijn volgers blijken niet alleen geïnteresseerd in kleding en mode, maar ook in cosmetica en verzorgingsproducten. Om ons daarvan op de hoogte  te houden heb ik Elly van Zutphen gevraagd. Elly heeft haar sporen verdiend in de tijdschriften wereld. Ze was o.a. hoofdredacteur van Elegance en chef mode bij Marie Claire. En ze heeft inmiddels ook ervaring in het schrijven voor blogs. Hier kun je een interview met haar lezen.

Uiteraard is MisjaB ook te volgen via Facebook, Follow my blog with Bloglovin en Twitter. Op Instagram laat ik mijn eigen kledingstijl zien.

Ik heb een voorliefde voor opvallende monturen, de bril die ik op deze foto draag is van het merk Cutler and Gross.

Contact opnemen kan altijd via: misjabeijers@gmail.com

"Beautiful young people are accidents of nature but beautiful older people are works of art"

-Eleanor Roosevelt

Hi, ik ben Misja B (66). Streepjesshirt, opvallende bril en camera, dat ben ik. Parijs, Kopenhagen, Amsterdam: op straat fotografeer ik iéts oudere vrouwen en mannen met een eigen, gedurfde stijl. Benieuwd naar hun modegeheimen? Ik deel ze graag met je. Samen met mijn mooiste mode adresjes, de laatste cosmetica nieuwtjes én de beste tips uit mijn zwarte boekje. 
Van Vogue tot vintage: hier vind je inspiratie om je eigen stijl (opnieuw) uit te vinden!
 

Misja tipt


Pin It on Pinterest