MisjaB.nl

Inspiratie

Vier dagen was ik in Milaan tijdens de Fashion Week, het was zo inspirerend! Voor het begin van verschillende shows heb ik de bezoekers gespot en natuurlijk heb ik ook in de stad zelf gefotografeerd. Ik kwam ogen tekort. Goed gekleed winkelend publiek, maar ook prachtige, luxe shops van o.a. Vivienne Westwood, Prada, Gucci en Dolce Gabbana. Allemaal met bijzondere, smaakvolle etalages. Ook ben ik op zoek gegaan naar de beste vintage adressen in deze stad, hierover binnenkort meer op mijn blog. Nu eerst een collage van de bezoekers, uit binnen- en buitenland, aan de shows van Prada, Max Mara, Jil Sander en Armani. Waaronder ‘onze’ mode journaliste Milou van Rossum van NRC en Suzy Menkes van Vogue.

Plissé en sokjes

In Milaan heb ik veel geplisseerde rokken gezien én sokjes. Gedragen in allerlei soorten schoenen: met open hiel en/of teen, in veterschoenen of net uitpiepend boven een laarsje. Ik ben zelf dol op mooie sokjes en vind het daarom nog niet zo’n gek idee. Zeker niet voor de komende herfst.

 

 

Meer foto’s van Milaan Fashion Week vind je hier

Wil je op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

[mc4wp_form id=”19136″]