Studio Rewind Play Fast Forward in Delft

vintage-in-delft-_-misjab-nl-zimg_6255

Op m’n zoektocht naar bijzondere vintage adresjes heb ik er weer eentje gevonden. Dit keer in Delft, in een monumentaal pandje aan de Oude Delft 149. Het blijkt een mixstore: Studio. Marie-Lisah van webshop Rewind Play Fast Forward Ze verkopen, je vindt er vintage kleding, sieraden en accessoires.  Marie-Lisah: “Een groot deel van het vintage aanbod komt uit Frankrijk, waardoor de producten uniek zijn. In de webshop bieden we wekelijks ook nieuwe items aan. Dus ook als je niet in de buurt woont, kun je als je snel bent, iets moois scoren.”

Vanaf 11 mei 2018 zijn wij open:

– Elke vrijdag van 14.00 – 21.00 uur.

– Op afspraak

– Tijdens onze events

– Wanneer de (letterlijke) vlag buiten hangt.

 

Te klein

De eerste keer dat ik er was had ik een beetje pech: m’n oog viel op deze geweldige schoenen van het merk Robert Clergerie. In zwart met donkerblauw, maar in maatje 35. Heel jammer, twee maten te klein. Ook dit prachtige felroze dophoedje was niet voor mij bestemd: m’n hoofd was er iéts te groot voor. Ik heb er wel deze armband gekocht, precies passend voor m’n pols. Ben ik ook heel blij mee. De tweede keer heb ik de moeder van Marie-Lisah ontmoet en geïnterviewd. Zij is nauw betrokken en koopt zelfs af en toe in als `ze in Frankrijk is.

 

Wil je op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Anderen bekeken ook:

Pin It on Pinterest

Share This