TARO designer vintage: aanwinst voor Amsterdam

TARO Designer Vintage

De Haarlemmerdijk was altijd al een van mijn lievelingsstraten, ook voor wat betreft tweedehands winkels. Nu is de straat sinds kort een prachtige winkel rijker: TARO Designer Vintage. De naam dekt de lading volledig: je vindt hier tweedehands en vintage van bekende – en soms iets minder bekende – modehuizen. Denk bijvoorbeeld aan Balmain, Jean Paul Galtier, Dries van Noten, Erdem en Chloé. De naam TARO blijkt een samenvoeging van de namen van de eigenaren: Tabitha en Robin. De beide vrouwen runnen daarnaast ook nog hun eigen winkels in Haarlem: Robin Paragons en Tabitha ViaTab (tijdelijk in Amsterdam).

Oog voor detail

Hun nieuwe winkel is heel smaakvol ingericht, met oog voor detail. De pasruimte is achterin de winkel, waar je ongestoord voor de grote spiegels kunt draaien.

TARO designer vintage: aanwinst voor Amsterdam

 

 

Styling

Alle kleding ziet er als nieuw uit, het is dan ook een fantastische schatkamer om rond te neuzen. En er is altijd iemand die je kan helpen mocht je er qua styling niet uitkomen. Ik trof ik er Mylàn, een kenner en stylist, met een heel eigen stijl, zoals je kunt zien op de foto. Mylàn heeft het in zich om je een tip te geven hoe je dingen nét op een andere manier met elkaar kunt combineren.

Accessoires

TARO designer vintage: aanwinst voor Amsterdam

TARO Desigener Vintage, Haarlemmerdijk 144 in Amsterdam is geopend van woensdag tot zaterdag van 11.00 – 18.00 uur. Op zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Meer designer vintage en tweedehands winkels vind je hier

Pin It on Pinterest

Share This