De twee in één zonnebril van Babsee

Door Elly van Zutphen

Onlangs zat ik op het zonovergoten terras van een strandtent in Bergen aan Zee een boek te lezen. Leesbril op, voorzetzonnebrilletje eroverheen en heerlijk relaxed verdween ik in mijn boek. Tot het moment dat ik een bekende zag, mijn leesbril afdeed, het voorzetbrilletje losliet van de bril en dit vervolgens verdween tussen de spleten van de houten planken vloer. Weg brilletje! Dat moet beter kunnen en dus ging ik op zoek naar een zonnebril met leesdeel.

ZONNEBRIL MET LEESDEEL

Ik kwam terecht bij Babsee, dit merk verkoopt zonnebrillen met een geïntegreerd leesdeel. Ideaal dus voor lezen in de zon, of het nu een boek of een menukaart is, maar ook voor het checken van je berichtjes op je telefoon. En dan ook nog voor een heel fijn prijsje. Babsee is verkrijgbaar in de sterktes +1.5, +2.0, +2.5 en +3.0 . Het bovenste deel bevat beschermende zonneglazen en in het onderste deel zit aan de binnenzijde van het glas het versterkende leesvenster, wat eigenlijk nauwelijks zichtbaar is. De brillen bieden 100% UV bescherming en ze zijn uitgerust met een filter categorie 3, dat wil zeggen dat je ook bij felle zon zeker bent van goede bescherming.

De twee in één zonnebril van Babsee

DE MODELLEN

 

De bril kost 35 inclusief verzending en je kunt ze online bestellen bij babsee.com Voor mannen zijn er 2 modellen, Neil in zwart en bruin en Piet in bruin. En voor vrouwen zijn er drie modellen, de Kate en de Neil in bruin en zwart. En de Piet in bruin. De Kate is trouwens ook heel geschikt voor mannen. Op de site kun je vinden welke winkels deze brillen ook verkopen, zodat je kunt zien hoe die staat en je er zeker van kunt zijn of je de juiste sterkte hebt. Voor mij geen voorzetzonnebrilletje meer! Ik heb model Piet gekozen.

De twee in één zonnebril van Babsee

Modellen Piet en Kate

De twee in één zonnebril van Babsee

Neil in zwart en bruin

WIL JE OOK EEN PIET, NEIL OF KATE?

Dat kan! Vijf bezoekers van MisjaB maken kans op een gratis Babsee zonnebril. Je hoeft je slechts in te schrijven voor de nieuwsbrief van MisjaB of de Facebook pagina van MisjaB te LIKEN. Heb je je voor beide al eerder aangemeld? Geef dan een vriendin van je op voor de nieuwsbrief van MisjaB of deel het FB bericht. Deze actie loopt tot 13 mei, op dinsdag 15 mei maken we de winnaars bekend op de website en de Facebookpagina.

De twee in één zonnebril van Babsee

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief met de beste artikelen.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This