Tweedehands en vintage in Haarlem: Via Tab

Tweedehands en vintage in Haarlem: Via Tab

Het aanbod vintage- en tweedehands winkels in Haarlem is weer uitgebreid met Via Tab. Eigenaar Tabitha Sleur is niet zo lang geleden enthousiast gestart op de Wagenweg. Aan de rand van het centrum, maar op loopafstand van de bekendere winkelstraten. Bij ViaTab vindt je merken als Filippa K, Dsquared, Isabel Marant, Moncler, Ralph Lauren, Caroline Biss, Moschino. Toen ik er afgelopen week binnenstapte (op afspraak) zag ik er dit mooie jasje van Valentino hangen. Het is een heel royale winkel, een fantastische ruimte om op je gemak rond te neuzen. En toch op afstand van elkaar te blijven. Jammer genoeg voorlopig nog even alleen op afspraak, maar daar zal hopelijk binnenkort wel weer verandering in komen.

Ook voor mannen

Tweedehands en vintage in Haarlem: Via Tab

Tot nu toe zijn er niet zo heel veel winkels met tweedehands kleding voor mannen. Bij ViaTab wel, er is een grote ruimte voor vrijgehouden met een ruim aanbod van heel veel verschillende merken.

Accessoires

Er is een groot aanbod aan accessoires. schoenen: laarzen, pumps, sneakers en sandalen. Maar ook sjaals en kettingen en ik zag mooie tassen, waaronder een Hester van Eeghen, een Furla en deze leuke groen/blauw gestreepte, waarvan ik het merk ben vergeten.

Aanwinst

Tweedehands en vintage in Haarlem: Via Tab

eigenaar Tabitha Sleur

Net zoals in elke tweedehands winkel moet je geluk hebben dat er, op het moment dat je binnenstapt, er iets van je gading tussenzit. Dat maakt het – voor mij althans – ook zo leuk en spannend. Afgelopen week lukte het niet, maar een tijdje geleden heb ik er een wonderschoon en kleurrijk shirtje van Etro op de kop getikt. Via Tab is wat mij betreft een aanwinst voor het vintage- en tweedehands aanbod in Haarlem.

ViaTab is tijdelijk verhuisd naar Leidsestraat 77 Amsterdam. Voor inname kun je terecht op Wagenweg 18, Haarlem. Mail voor een afspraak: viatabfashion@gmail.com

Klik hier en hier en hier als je op zoek bent naar meer vintage- en tweedehands winkels in Haarlem.

Pin It on Pinterest

Share This