Tweedehands kleding in Barneveld: Kvinna

Kvinna in Barneveld

Wilma Koudijs is het gezicht achter Kvinna. Een winkel met tweedehands kleding in Barneveld. Via via kreeg ik een tip over dit adres. Onlangs was ik in de buurt en stapte binnen. De naam intrigeert me, dus dat is zo ongeveer de eerste vraag die ik stel. Wilma: “Kvinna is Zweeds en betekent vrouw. Vanuit mijn passie voor kleding ben ik eind 2018 gestart met mijn eigen winkel. Ik ben dol op mode en styling en geef dit graag via mijn shop door aan anderen. Ik geef mooie merkkleding een tweede kans. Kleding die met liefde gekocht is en ook weer met liefde door een ander gedragen kan worden.”

De winkel ziet er heel verzorgd uit, er is veel aandacht besteed aan het etaleren van de kleding. Naast tweedehands kleding kun je er ook  terecht voor accessoires. Zoals tassen, sieraden en schoenen.

Tweedehands kleding in Barneveld: Kvinna

Ook vind je er woonspullen en -accessoires. Zoals deze kippetjes, die horen natuurlijk ook bij Barneveld.

Voor het geval je er zelf niet uitkomt, Wilma geeft ook kleur- en stijladvies en denkt graag met je mee.

Kvinna
Langstraat 117
3771 BD Barneveld

Openingstijden:
Woensdag: 10.00 – 17.00
Donderdag: 10.00 – 17.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 12.00 – 17.00

T: 06 38 04 72 12

 

Meer

Pin It on Pinterest

Share This