Verdienen

Onlangs werd ik door Jonas Kooyman van NRC geïnterviewd. Zijn wekelijkse rubriek heeft als titel Verdienen & Uitgeven. Gelukkig spraken we niet alleen over geld, maar ook over ouder worden in het algemeen en het ontstaan van mijn blog. Een van zijn vragen was of ik geld verdien met mijn blog en/of met mijn account op Instagram. Ik vertelde hem dat ik het heel jammer vind als mijn blog ontsierd zou worden door advertenties of banners. En dat ik graag onafhankelijk wil blijven. Daarom plaats ik ook op Instagram foto’s met kleding uit mijn eigen kast. Op die manier kan ik onafhankelijk blijven en laten zien hoe je oud en nieuw met tweedehands kunt combineren.

 & Uitgeven

Tegelijkertijd geef ik natuurlijk ook graag geld uit. Ik hou van mooie kleding, van schoenen en ik wil graag af en toe op reis, ook om te kunnen fotograferen. Daarvoor werk ik in opdracht, o.a. maandelijks voor Zin magazine. Het hele interview kun je hier lezen: NRC verdienen en uitgeven

De foto’s zijn gemaakt door Bob van der Vlist in de Warmoesstraat, een van de mooiste straatjes van Haarlem.

 

Pin It on Pinterest

Share This