Vintage in Alkmaar: Mevrouw Jansen, 'Een winkel met ervaring'

High heels: Roberto Cavalli

Mevrouw Jansen, een vintage winkel met ervaring

Verschillende mensen tipten me er al over. Over een vintage winkel in Alkmaar met de mooie naam ‘Mevrouw Jansen, een winkel met ervaring’. Eigenaresse is Joël Jansen. De winkel (Achterstraat 44)  bestaat sinds 1997, aanvankelijk in het naastgelegen pand. Het huidige pand is twee jaar geleden verbouwd en heeft daardoor een grotere etalage gekregen.

Vintage in Alkmaar: een winkel met ervaring | MisjaB.nl

Joël Jansen

Grote merken

Klanten komen vanuit het hele land. Zowel voor de inbreng als de verkoop. Bij Mevrouw Jansen vindt je kleding en schoenen van luxere merken, zoals Prada, Gucci, MaxMara Dolce&Gabana, Sarah Pacini, Isabel Marant. Een vintage winkel heeft altijd iets spannends vind ik. Misschien zit er iets moois tussen waar je al lang naar op zoek bent. Of iets waar je geweldig mee kunt combineren. Bij Mevrouw Jansen zag ik o.a. een prachtige maxi rok van Kenzo. Heb er wel even over getwijfeld, wie weet, als de rok er de volgende keer nog hangt. Ik ben zeker van plan om van tijd tot tijd even binnen te wandelen, voor je weet maar nooit.

Sieraden

Om je outfit af te maken zijn er ook (nieuwe) sieraden van o.a. DioMioCreations. Op de foto draagt Joëll een prachtige benen ketting van dit merk. Het is een heel sfeervolle winkel, mét leestafel. Dus ook als je niet in de buurt van Alkmaar woont, is Mevrouw Jansen zeker een omweg waard!

Vintage in Alkmaar: Mevrouw Jansen, 'Een winkel met ervaring'Vintage in Alkmaar: een winkel met ervaring | MisjaB.nl

Om op de hoogte te blijven van het aanbod van Mevrouw Jansen kun je haar volgen op haar Facebook pagina.

Mevrouw Jansen
Achterstraat 44
1811 LJ Alkmaar

Wil je op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

[mc4wp_form id=”19136″]