Vintage in Rotterdam: Dearhunter

Vintage in Rotterdam: Dearhunter

In Rotterdam vind je heel veel leuke winkels, ook tweedehands en vintage. Onlangs was ik even bij Dearhunter aan de Eendrachtsweg. Ik had deze tip al eens gekregen van Anneke, maar het was er nog steeds niet van gekomen. Het is een mooi een met zorg ingerichte winkel met een gevarieerd aanbod met veel leuke merken. Vintage én tweedehands. Niet allen voor vrouwen trouwens, er is ook een (bescheiden) deel voor mannen.

Vrouwen en mannen

Dat er maar een bescheiden aanbod is van tweedehands herenkleding heeft ermee te maken dat mannen hun spullen gewoon ‘opdragen’. Tegen de tijd dat ze er afstand van willen doen is het vaak niet geschikt meer om het nog door te verkopen. Jammer, maar het siert de mannen wel vind ik. Daar – aan het ‘opdragen’ van je kleding – kunnen wij vrouwen wel een voorbeeld aan nemen.

 

Accessoires

Er is veel aandacht voor accessoires: schoenen, tassen, sieraden en shawls. En de winkel is met heel veel zorg ingericht, het is ruim en overzichtelijk. Heerlijk om er rond te neuzen.

 

 

 

Dearhunter Rotterdam

Kortom een aanrader voor het geval je in Rotterdam bent. Dearhunter zit in het ‘Witte de Withkwartier’ en op loopafstand van de verschillende musea. Je kunt ook een rondje ‘vintage’ doen in deze stad: ga dan ook eens even kijken in de Pannenkoekstraat naar ByHendrikus Dat is een adres dat ik eerder kreeg van Iris en Ted. En naar Von Deux aan de Goudsesingel 69.

Dearhunter
Eendrachtsweg 55A,
3012 LE Rotterdam
Geopend van woensdag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 18.00 uur