Vintage Pop-up store van Juliette Vossen in Sittard

Juliette Vossen is een van de vrouwen in mijn boek Oog voor Stijl. We staan hier samen op de foto tijdens het lanceringsfeestje van het boek bij Boekhandel De Vries Van Stockum in Haarlem. Ter gelegenheid daarvan was ze geheel gekleed in een Burberry outfit (inclusief laarzen). Zij beschikt over een zeer uitgebreide garderobe. Ze vertelt in het boek o.a.:

“Ik bid elke dag dat die interesse over gaat”

“… Ik heb me altijd geïnteresseerd voor mode, het is me met de paplepel ingegoten, zowel door m’n ouders als mijn tantes. Ik bid elke dag dat die interesse over gaat. Want wat zou het makkelijk zijn om met één broek, één jurk en één jas te leven!”

 

Vintage Pop up store Juliette Vossen

Deze fashionista heeft een zéér uitgebreide garderobe, maar ze is tot de conclusie gekomen dat ze wil minderen. Van de ‘gewone’ kleding gaat veel naar de kringloopwinkel. De couture stukken en galajurken verkoopt ze sinds kort in haar vintage pop-up store in haar woonplaats Sittard. Juliette: “Ik geef nu alles een tweede leven. Alle beetjes helpen, samen maakt het een betere toekomst voor ons allen. Mijn interesse in kleding en mode gaat niet over en leven met één trui en één broek zal niet lukken. Maar ik kan goed leven met een veel beperktere garderobe.”
Hieronder een inkijkje in de etalages van Juliette’s winkel:

Het adres van Juliette’s vintage pop up store is:
Limbrichtstraat 53 – 57
6131 EB Sittard
Openingstijden
Dinsdag-Donderdag en Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur
Ik ben heel benieuwd en heb toch erg veel zin om er binnenkort eens voor naar Sittard te gaan!
Naschrift: de pop-up van Juliette is inmiddels gesloten. Mocht ze besluiten om dit initiatief te herahlen zal ik het zeker melden op mijn blog.

Pin It on Pinterest

Share This