voor de liefhebber: Dries van Noten een Valentino herfst/winter

foto: Casper Sejersen

Dries van Noten

Om vast inspiratie op te doen voor de komende herfst en winter heb ik twee video’s gekozen. De eerste is een ‘performance shoot’ van de ontwerpen van Dries van Noten. Het zijn de ontwerpen voor vrouwen voor de herfst en wintercollectie. Gemaakt door fotograaf Casper Sejersen.

Valentino herfst winter 2021/2022

Zelf ben ik erg onder de indruk van onderstaande video van de Haute Couture show van Valentino. Het is de collectie voor komende herfst en winter voor zowel vrouwen als mannen. Fantastische kleurencombinaties komen er voorbij. Ik vind het heel inspirerend om al die gewaagde combinaties te zien. Lime met roze, veel paars, roze met rood. In m’n hoofd ben ik al begonnen om met mijn eigen garderobe aan de slag te gaan en nieuwe combinaties te maken. Heerlijk!

 

Pin It on Pinterest

Share This