Design-Icons MisjaB.nl

7 en 8 april 2018 in de Kromhouthal

Ik verheug me er nu al op: Design Icons in Amsterdam. Hét jaarlijks terugkerend evenement voor vintage design meubels en meer.. .Op 7 en 8 april bieden in de Kromhouthal in Amsterdam professionele handelaren uit heel Europa hun waar aan. Er zal een heel divers aanbod zijn van meubels, interieurobjecten en sieraden. Niet alleen geïnteresseerd publiek, maar ook de professionals komen hier om te neuzen én hun slag te slaan. Je komt er beroemde klassiekers tegen, zoals van Eames, Mies van der Rohe, maar ook meubels van Italiaanse makelij en natuurlijk Dutch design.

Voor de liefhebbers: Design Icons Amsterdam

Geoffrey D. Harcourt

Inspiratie

Ik hou van design klassiekers. Van tijdloze meubels die met zorg gemaakt zijn en kwalitatief zo goed dat je er jaren plezier van hebt. Zoals bijvoorbeeld deze stoel van Geoffrey D. Harcourt. Meer dan 30 jaar geleden (nieuw) gekocht. Ik geniet er nog steeds iedere dag van. Een nieuwe bekleding zou onderhand wel leuk zijn, misschien wel geel zoals het stoeltje hieronder dat ook opnieuw gestoffeerd is en dat ik vorig jaar zag op deze beurs.

Inspiratie bij Design Icons in Amsterdam

Meubels en meer

Er zijn trouwens niet alleen meubels te koop, ook glaswerk, serviezen en (vintage) sieraden. Allemaal ontworpen en geproduceerd in de jaren ’20 tot en met ’80. Tijdloze klassiekers dus.

Design Icons wordt gehouden in De Kromhouthal in Amsterdam-Noord, direct aan ’t IJ. Vanaf Amsterdam Centraal even met de pont over het IJ. Geniet vooral van het panoramische uitzicht. In de Kromhouthal zat voorheen de scheepsmotorenfabriek van Stork. Het gebouw is daarom ook vintage, in deze industriële hal van ruim 3500 m² komen deze ontwerpen daarom heel goed tot hun recht!

Zaterdag 7 april 2018
14 – 18 uur
Prijs: € 10.00

Zondag 8 april 2018
10 – 18 uur
Prijs: € 5.00

Meer info vind je op www.design-icons.nl

Wie weet komen we elkaar tegen!