Voorproefje boek Oog voor Stijl in Zin Magazine

Voorproefje Oog voor Stijl

Het begin is er: Zin magazine heeft vast een tipje van de sluier opgelicht. In het augustus nummer werd een voorpublicatie van mijn boek Oog voor Stijl geplaatst. Ik wil dat voorproefje ook graag laten lezen aan de trouwe volgers van mijn blog. Bij deze. Ik heb voor de leesbaarheid de beide pagina’s hieronder afzonderlijk geplaatst. Het is een deel uit het hoofdstuk Combineren kun je leren. Marja Koppen, die samen met haar man Brasserie De Joffers in Amsterdam runt vertelt hoe zij dat doet. In het boek laat ze dat aan de hand van twee verschillende outfits zien.

Voorproefje boek Oog voor Stijl in Zin Magazine

Voorproefje boek Oog voor Stijl in Zin Magazine

Zin event

Op 24 oktober, de dag na de lancering van het boek, heeft de Zin redactie een stijl-event georganiseerd voor abonnees. Het is overigens inmiddels volgeboekt, maar wie weet wordt er nog een vervolg aan gegeven. Ik zal je op de hoogte houden.

Cover

Het boek is inmiddels helemaal af. Het was een hele bevalling, m’n derde kindje kun je wel zeggen. Vormgever Joyce Zethof heeft er de afgelopen weken hard aan gewerkt. De cover is nu definitief, zo zal het boek straks in de winkel liggen. Ik vind dat Joyce daar een mooi ontwerp van heeft gemaakt. Ben je dat met me eens? Samen met eindredacteuren van uitgever Unieboek | Het Spectrum hebben we de laatste puntjes op de i gezet. Het is de afgelopen week naar de drukkerij gestuurd. Nu moeten we geduldig afwachten, want het drukproces neemt uiteraard ook wat tijd in beslag.

Voorproefje boek Oog voor Stijl in Zin Magazine

Oog voor Stijl verschijnt op 23 oktober 2019 bij
Unieboek | Het Spectrum
ISBN 978 90 00 36899 0
€ 24,99

Het is vanaf nu al te reserveren via je eigen boekhandel of via Bol.com

Koop bij bol.com