Willem-Reimers-_-MisjaB.nl

 

Willem Reimers staat bekend om z’n goede kledingkeuze, hij draagt vaak bijzondere en kleurrijke kostuums met bijpassende brillen. Een bijpassend pochet ontbreekt ook nooit. Vandaar dat ik hem heb gevraagd om te poseren voor mijn blog. Onlangs zag ik hem in het programma ‘Herrie in het hotel’ (RTL4). Voor wie het programma niet kent: Herman den Blijker en hotel consultant Willem Reimers gaan voor elke aflevering langs een ‘noodlijdende’ hotel en/of pension met restaurant, om te helpen tot een gezonde exploitatie te komen. Waarbij Herman den Blijker zich richt op de keuken en het restaurant en Willem op de bedrijfsvoering van het hotel.

Ik doe alleen nog maar dingen die ik leuk vind

Willem: “Om affiniteit met de werkvloer te houden werk ik twee avonden per week in restaurant Las Palmas van Herman den Blijker in Rotterdam. En we zijn net weer gestart met nieuwe opnames van ‘Herrie in het hotel’. Meestal draag ik maatkleding van Zano, vandaag is de uitzondering op de regel. Dit colbert heb ik bij Suit Supply gekocht. Ik heb altijd belangstelling voor kleding gehad, ook voor mijn vrouw koop ik vaak kleding, waar ze oprecht blij mee is.”

Willem Reimers

Dit rode montuur heb ik net nieuw, het is een ontwerp van Theo.

Willem Reimers

“Das en sokken kies ik altijd in dezelfde kleur.” Het colbert is van Suit Supply, de sokken van het merk Burlington en de schoenen van het Spaanse merk Magnanni

Willem Reimers

manchetknoop

“Deze manchetknoop heb ik gekozen omdat er ezelfde Delftsblauwe afbeelding opstaat als het tableau bij de entree van Restaurant Las Palmas.”

detail W.Reimers

Wat is een man zonder ‘klokje’. Dit horloge is een klassieker van Zwitserse makelij en dus precisie: een originele Audemars Piguet

Willem Reimers | MisjaB.nl

Willem voor de Erasmus brug in Rotterdam

 

 

Pin It on Pinterest

Share This