Win een fotoshoot van MisjaB

De jarige trakteert!

Bezoekers van modeshows zijn over het algemeen bijzonder gekleed. Voor mij heel fijn om te fotograferen, maar het allerleukste blijft toch het spotten op straat. Daar krijg ik de beste inspiratie. Van mensen zoals jij en ik, die met flair iets moois aan durven trekken. Daar gaat m’n hart sneller van kloppen.

Omdat ik mijn 3e verjaardag vier (van m’n blog dan), verloot ik een fotoshoot onder mijn Facebookvolgers. Wat moet je doen? Like mijn FB pagina en wie weet fotografeer ik jou binnenkort op straat in Amsterdam. Uiteraard krijg je de mooiste foto’s digitaal en, als je het leuk vindt, kom je ook op mijn blog.

Volg je Misja B al op Facebook? Dan maak je ook kans door het bericht op Facebook te liken of te delen.

Wie weet tot snel!

De actie loopt t/m 17 december 2016. Ik neem persoonlijk contact op met de winnaar van de shoot.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This