en ‘shoppen’ vind ik een vreselijk woord!”….

Ik hou helemáál niet van winkelen

Marianne winkelen | MisjaB.nl
Marianne van Slooten (1950) woont in ’s Hertogenbosch. Marianne: “Ik hou helemáál niet van winkelen. Ik draag de kleding die ik heb heel lang. Jaren geleden heb ik een jurk gekocht in Parijs (Chipie), die droeg ik toen mijn dochter in de kinderwagen lag. Die jurk draag ik nu nog, inmiddels ligt m’n kleinkind in de kinderwagen. Gelukkig is m’n figuur ook niet zo veranderd. Het enige verschil is dat de riem die erbij hoort toen dicht kon op het eerste gaatje, nu gebruik ik het laatste gaatje.
winkelen Marianne | MisjaB.nl
Ik geef ook helemaal niet veel geld uit aan kleding. Deze jurk bijvoorbeeld heb ik pas geleden gevonden in een tweedehands winkel. Soms krijg ik een tip van vintage winkels hier in de buurt als er iets is binnengekomen waarvan ze denken dat het heel geschikt is voor mij. Als het dan ook nog blijkt te passen, ben ik snel klaar en heel blij!

Een nieuw montuur

winkelen Marianne | MisjaB.nl
Elke vijf jaar koop ik een nieuw bril montuur en meteen ook een nieuwe zonnebril. Altijd een Chanel, omdat die monturen me het mooist staan.

M’n sieraden

Ik mag dan niet van winkelen houden, ik ben gek op sieraden en draag ze ook veel. Het zijn allemaal cadeaus van mijn man. Mijn Pomellato (Victoria Rose Gold) oorbellen draag ik bijna altijd. Het horloge is een Chanel. De andere ring is Capri Onyx black met witgoud, afgezet met diamanten.
(alles via Schaap en Citroen).
winkelen Marianne | MisjaB.nl
De (strik)ring is een ontwerp van Sévigné. Het is een Duits merk en hebben we ooit gekocht in München.

Het tasje heb ik al jaren en heb ik in een tweedehands winkel gevonden.

 

Adressen van tweedehands winkels in Den Bosch vind je hier

Ik heb Marianne samen met haar dochter Sarah gefotografeerd, je ziet ze hier

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.[mc4wp_form id=”19136″]