Zilveren opening depot Boijmans Van Beuningen

Zilveren  opening depot Boijmans Van Beuningen 25, 26 en 27 september

“In het laatste weekend van september is het lege depot gebouw van museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam te bezoeken. Drie dagen lang openen de ‘simsalabim’ spiegeldeuren en kun je het spectaculaire gebouw van binnen bekijken. Uiteraard is ook een bezoek aan het dak met de daktuin mogelijk waarbij je geniet van het uitzicht over de stad Rotterdam.

Na de Zilveren Opening sluiten de deuren weer voor langere tijd en start Boijmans met de inhuizing van de meer dan 151.000 kunstwerken uit de collectie en de inrichting van het depot. Om vervolgens in het najaar van 2021 écht open te gaan.”

 

Komt dat zien!

Voor alle liefhebbers van cultuur en architectuur een mooie gelegenheid om vast een kijkje te nemen in dit spectaculaire gebouw. Het kan alleen tijdens het laatste weekend van september. Ik hoop dat ik er ook bij kan zijn, het lijkt me echt fantastisch om te zien!

Depot open
vrijdag 25 september: 14.00 tot 20.00 uur
zaterdag 26 en zondag 27 september: 11.00 tot 17.00 uur

“Maak op deze dagen een rondgang door het gebouw. Alle verdiepingen zijn te bezoeken. We zetten de deuren open en je maakt kennis met het nieuwe ‘werkgebouw’ van Boijmans.

De ticketverkoop zal begin september plaatsvinden, meer informatie over aanmelding volgt zo spoedig mogelijk. Houd hiervoor de website in de gaten.”

Pin It on Pinterest

Share This