Zonlicht Jil Sander

Door Elly van Zutphen

Zonlicht

Dat Jil Sander actrice Susan Sarandon als lichtend voorbeeld gebruikt voor haar nieuwe Eau de Parfum Sunlight bevalt me! Sinds ik haar zag in de film Thelma and Louise ben ik een fan van haar. Zo ook van modeontwerpster Jil Sander, ‘the queen of less’ die in de jaren 80 bekend en bemind werd door haar kenmerkende minimalistische, elegante stijl. Niet te weinig, niet te veel en van goede kwaliteit!

GEURESSENTIE

Haar parfums ademen dezelfde sfeer, of eigenlijk dezelfde emotie. Het Eau de Parfum Jil Sander Sunlight is een sprankelende geur. Citrusachtig met noten van frisse roze peper en grapefruit. Witte pioenrozen, oranjebloesem en jasmijn smelten samen in het hart van de geur, aangevuld met cederhout, ambrox en een vleugje sensueel muskus. Met deze samenstelling heeft parfumeur Natalie Lorson getracht de essentie van het huis van Jil Sander te verbeelden in een parfum en naar mijn mening is zij daar goed in geslaagd. De rechthoekige flacon met ronde dop is gemaakt van transparant glas waar het parfum met een warme lichtroze gloed doorheen schijnt.

Susan Sarandon: “Het echte licht zit van binnen”

 

Jil Sander Sunlight is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen. (Eau de Parfum 60 ml € 59)

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This